Meubelen voor kinderopvang en onderwijs

Van Aaken Design heeft een unieke collectie kindermeubelen geschikt voor kinderdagverblijven en scholen. Deze meubelen zijn gemaakt van Berken multiplex met een kunststof toplaag. Hierdoor zijn de meubelen bestand tegen beschadigingen en eenvoudig schoon te houden. Omdat alles in eigen werkplaats geproduceerd wordt kunnen we scherpe prijzen en korte levertijden aanhouden.

Heeft u speciale wensen qua maatvoering en/of ontwerp. U kunt altijd even bellen of een email sturen om samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

LET OP: Levertijd voor alle kinderdagverblijfmeubels is op dit moment eind September.

Ons assortiment

Ons eigen assortiment bestaat vooral uit stoelen en tafels, maar dit willen we graag uitbreiden. Zou je graag een product in ons assortiment willen zien neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden,

LET OP: Onderstaande prijzen zijn incl. BTW.

Levering in overleg

Maatwerk

Naast het eigen assortiment wat te zien is op de website, bieden we ook maatwerk mogelijkheden aan. We begrijpen dat elke school of kinderopvang uniek is en andere wensen heeft als het gaat om meubilair. Of het nu gaat om speciale afmetingen of kleuren, we luisteren goed naar de behoeften van de klant en werken we samen met hen om meubels op maat te maken die perfect aansluiten bij de specifieke situatie. Hieronder staan enkele voorbeelden van maatwerk zoals opbergkasten, kapstokken, en speelkeukentje en een grote glijbaan.

Heeft u speciale wensen qua maatvoering en/of ontwerp. U kunt altijd even bellen op een email sturen om samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.